LinkedInYouTubeTwitter

Zorgcoöperatie Hoogeloon

Soort onderneming
Omschrijving

In 'Den Bogerd' worden veel activiteiten georganiseerd en gecoordineerd door Zorgcooperatie Hoogeloon. 'Den Bogerd' is hiervoor steunpunt.

De zorgcoöperatie streeft het behoud van voorzieningen in Hoogeloon na. Het zijn de leden zelf die het aanbod van de zorgcoöperatie bepalen. De zorgcoöperatie organiseert aanvullende voorzieningen voor ouderen, chronisch zieken en mensen met een beperking. Het aanbod van de zorgcoöperatie moet leiden tot minder noodgedwongen vertrek van zorgbehoevende mensen uit Hoogeloon. Dit heeft een positieve uitwerking op de leefbaarheid. Een ander belangrijk punt is dat de zorgcoöperatie de onderlinge solidariteit van de inwoners van Hoogeloon vergroot, door gezamenlijk te zorgen voor een goed sociaal klimaat waar alle inwoners van kunnen profiteren. Werken aan doelen De zorgcoöperatie behartigt de belangen van haar leden. Dit doet zij bij individuele vragen maar ook algemeen door het realiseren van de wensen aan zorg en diensten in Hoogeloon. Hiertoe onderhoudt de zorgcoöperatie contacten met gemeente en instellingen die diensten en zorg leveren. De zorgcoöperatie organiseert en levert aanvullende diensten en zorgverlening.

De volgende activiteiten worden ontplooid: Spreekuur coördinator WMO, loket Eetgroep, Dagbesteding, Uitleen rollend materieel, Inzet Vrijwilligers als extra ondersteuning, Tuinonderhoud, Zorgthuis &  Kleinschalig wonen

Jaar in gebruikname
Eigenaar onderneming
anders
Beheerder
anders
Straat
Den Bogerd 29
Plaats
Hoogeloon
Geocode
POINT (5.268983 51.396679)
Postcode
5528 AX