LinkedInYouTubeTwitter

Informatiemanagement

Image
netwerk infomanagement

Drones, data en dashboards: houd jij je dagelijks bezig met data- of informatiemanagement? Dan is dit netwerk wat voor jou! Het informatie-vraagstuk is zeer actueel en staat hoog op de agenda van de publieke vastgoedsector. Partijen willen graag 'in control' zijn. Mede daarom doen we al vanaf 2014 onderzoek naar relevante informatievraagstukken rond vastgoed. 

Met wie?

Leuk als je meedoet! Dit netwerk is bedoeld voor:

  • gemeenten, scholen, zorgpartijen (vastgoed, informatiedeskundigen)
  • partners van Bouwstenen, waaronder ook consultants rond informatiemanagement en leveranciers van informatiesystemen
  • deelnemers aan het ontwikkelwerk rond informatiemanagement

Deelnemers worden via de mail op de hoogte gehouden van de activiteiten rond dit netwerk.

Hoe werkt het?

Image
In Control 2023 voorkant

Doel van dit netwerk is het informatiemanagement van maatschappelijke eigenaren naar een hoger plan te brengen, passend bij de ontwikkelfase van de organisatie. In dit kader voeren we achter de schermen verschillende onderzoeken uit (zie het programma In Control!). We delen resultaten in de jaarlijkse publicatie van In Control.

 

Ook organiseren we op gezette tijden netwerkbijeenkomsten voor mensen uit de publieke sector en partners van Bouwstenen. Voor een zo breed mogelijk draagvlak is het belangrijk om te weten wie zich binnen gemeenten, scholen en zorgorganisaties bezig houden met de informatie rond vastgoed- en facility management en wie we voor deze bijeenkomst kunnen uitnodigen. Maar ook: met welke vraagstukken t.a.v. management informatiesystemen worstelen zij?

Thema's en bijeenkomsten 

In 2024 bouwen we voort op het ontwikkelwerk van 2023. We gaan o.a. samen kijken naar:

  • standaardisering van data
  • de koppeling van gebouwmanagementsystemen aan andere systemen
  • de consequenties van het gebruik van Artificial Intelligence
  • de mogelijkheden die digital twins ons bieden.

Daarnaast blijft natuurlijk de tevredenheid van gebruikers met de diverse systemen belangrijk en volgen we de ontwikkelingen van nieuwe tools.

Bijeenkomsten worden in de loop van het jaar ingepland naar aanleiding van signalen en vragen vanuit de diverse netwerken.

Je bent ook van harte welkom bij onze actualiteitencolleges.

 

 

Meedoen?

Dat kan! Neem contact op met Bouwstenen via 033-258 4337 of info@bouwstenen.nl om lid te worden van het netwerk. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor een van de bijeenkomsten.

Yes you can

Organisatie & informatie

Ingrid de Moel faciliteert het netwerk inhoudelijk. Ook zorgt zij voor de verbinding met het bredere netwerk. Gertjan Kolkman is verantwoordelijk voor de planning en organisatie binnen het netwerk om een succesvolle ervaring te creëren. Voor vragen over deelname, wensen of opmerkingen kun je bij een van de twee terecht.!

     Gertjan

Ingrid de Moel 

 

Gertjan Kolkman
Programma   Event Manager

06 - 5231 0845

 

06 - 3563 4898

 

Meer informatie