LinkedInYouTubeTwitter

Onderhoudsmanagement

Image
Onderhoudsmanagement

Onderhoud van gebouwen is van essentieel belang voor de waarde van het pand en biedt goede aanknopingspunten voor het realiseren van energie- en duurzaamheidsambities. Slim onderhoud en opdrachtgeverschap kan het gebruik veraangenamen, doelen haalbaar maken, risico's beperken en een forse besparingen opleveren. Zaken als compliance, (D)MJOP's en aanbestedingen moeten we daarbij wel goed organiseren.

Ben jij in jouw werk bezig met de vraag hoe je dat het beste kan doen? En wil je daarover van gedachten wisselen met collega's vanuit het hele land? Dan is dit netwerk wat voor jou! 

Met wie?

Professionals in dienst bij organisaties met een publieke functie en vastgoed in hun portefeuille zoals gemeenten, scholen, corporaties, veiligheidsregio's, waterschappen en provincies.

Hoe werkt het?

Je komt met het netwerk een paar keer per jaar samen rond een specifiek thema. De praktijk staat daarbij centraal, met je collega's bepaal je zelf de thema's die we oppakken. Waar nodig wordt er input van experts gevraagd en voor zover mogelijk en zinvol zoeken we de samenwerking met andere Bouwstenen-netwerken of externe organisaties. Als dat kan, worden de resultaten vertaald naar een praktische tool, een artikel of een gezamenlijk afgegeven signaal uit het werkveld.

Natuurlijk is er in een bijeenkomst ook ruimte om over andere onderwerpen jouw vragen, nieuws en kennis te delen, graag zelfs! Loop je in de tussentijd ergens tegenaan? Dan kun je altijd terecht bij je collega's uit het netwerk. Wij zorgen ervoor dat alle deelnemers elkaar weten te vinden.   

Thema's en bijeenkomsten

Je bent ook van harte welkom bij onze actualiteitencolleges.

 

 

Meedoen?

Dat kan! Neem dan contact op met Bouwstenen via 033-258 4337 of info@bouwstenen.nl

 

Zie ook de informatie over het partnership en eventuele andere netwerken

 

Organisatie & informatie

Dit netwerk wordt inhoudelijk gefaciliteerd door Honoré Scheurs. Voor vragen en wensen kun je contact met hem opnemen.

Honore Scheurs  
Honoré Scheurs
Bouwstenen
06 50 29 54 53  

 

Meer informatie

  • Verduurzaming van maatschappelijk vastgoed als organisatievraagstuk (2019) 
  • Route verduurzaming maatschappelijk vastgoed (2019) 
  • Rol en profiel van levenscyclusbeheerders uit de publicatie Rollen in het vastgoedmanagement (2017)
  • Spelregels over levenscyclusbeheer 
  • Informatiepagina over Onderhoudsmanagement