LinkedInYouTubeTwitter

Financiële Experts

Als financiële expert buigt je binnen de gemeente over de budgetten, begrotingen voor maatschappelijk vastgoed en ook de verantwoording van de uitgave daarvan. In jouw werk loop je tegen allerlei complexe vraagstukken aan. Fijn om die te kunnen bespreken met collega's uit het hele land in het netwerk Financiële Experts.

Wie doen er mee?

Image
sessie BBV

Tijdens bijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek over actuele zaken en financiële vraagstukken rondom vastgoed. Zowel grote als kleine gemeenten zijn in dit netwerk vertegenwoordigd.

Hoe werkt het?

Het netwerk helpt elkaar vooruit door:

  • kennis, ervaring en relevante documenten uit te wisselen;
  • elkaar te attenderen op nieuwe onderzoeken, publicaties en inzichten
  • elkaar te gebruiken als klankbord voor de eigen opgave
  • samen (onderzoeks) vragen te formuleren en een thema uit te (laten) werken
  • krachten te bundelen; ook met Den Haag waaronder de VNG en de Commissie BBV.

Het netwerk heeft op allerlei manieren contact met elkaar en een paar keer per jaar ontmoeten ze elkaar. Achter de schermen legt Bouwstenen, waar nodig, verbindingen met andere Bouwstenen-netwerken en relevante partijen en kijken we wat nodig is om het vak verder te ontwikkelen.  

Thema's 2022

Ook in 2022 gaan we aan de slag met de BBV; we mogen onze notitie inbrengen bij de commissie BBV en ons ontwikkelwerk bespreken tijdens het VNG-congres over gemeentefinanciën. Daarnaast uiteraard ook voldoende gelegenheid voor het uitwisselen van actuele zaken.

Bijeenkomsten zijn gepland op:

Tevens zijn de deelnemers aan het netwerk ook van harte welkom bij onze actualiteitencolleges.

 

 

Meedoen?

Dat kan! Neem deel aan een van de bijeenkomsten! 

Nog geen lid van het netwerk? Neem dan eens contact met ons op, we vertellen je graag meer over de invulling van het netwerk! Of lees alvast meer over partner worden.

Organisatie & informatie

Dit netwerk wordt gefaciliteerd door Ingrid de Moel. Zij zorgt ook voor de verbinding met het bredere netwerk. De organisatie is in handen van José Ietswaard. Voor wensen, vragen of informatie kun je met haar contact opnemen.

 

José
Ingrid de Moel José Ietswaard
Bouwstenen Bouwstenen
06 - 5231 0845 033 - 258 4337

Rollen in het vastgoedmanagement

 

Meer informatie