LinkedInYouTubeTwitter

Sportief vastgoed

Image

Een belangrijke voorwaarde voor een gezonde levensstijl is  voldoende aantrekkelijke ruimte die tot bewegen stimuleert. Dat realiseren is de kern van jouw werk. Bij dit netwerk kom je in contact met collega's uit het hele land en leer je van hun ervaringen.

Waarom dit netwerk?

Nederland heeft een breed palet aan sportaccommodaties en ook de wijze waarop sport en beweging wordt georganiseerd is zeer divers. Kortom: voldoende stof voor dit netwerk. Voor als je vragen wilt delen in een groter, breder verband met collega's vanuit het hele land. We gaan ons bezig houden met de beleid- en vastgoedkant van sportaccommodaties. En dan met name daar waar een verbinding met andere beleidsdoelen/velden wordt gemaakt, zoals onderwijs en duurzaamheid (energie, klimaat, circulair). Dus niet met zaken die al door de Vereniging Sport en Gemeenten worden opgepakt, zoals de BTW-kwestie. Waar mogelijk en zinvol zoeken we de samenwerking met bv. Kenniscentrum Sport, het Mulierinstituut, Ministeries.

Wie doet er mee?

Medewerkers van gemeenten. Onderlinge uitwisseling van het netwerk gaat via per mail, telefoon, WhatsApp, social media. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring en om samen vooruit te komen met mensen met dezelfde rol en focus zodat het jou tijd bespaart!

Thema's en bijeenkomsten 2022

Belangrijk thema voor 2022 is de gymzaal van de toekomst die voldoet aan eigentijdse wensen en normen en een bredere maatschappelijke functie heeft; een open voorziening, niet alleen voor onderwijs. 

Het netwerk kan meedoen aan bijeenkomsten rond een actueel thema op inspirerende locaties;

Hoe verder?

Met de deelnemers prioriteren we de thema's die ze graag willen uitdiepen. Ook zorgen we ervoor dat de deelnemers elkaar weten te vinden en dat ze van elkaar weten hoe ze georganiseerd zijn (wel of geen sportbedrijf enzo).

  Verder is het netwerk ook van harte welkom bij onze actualiteitencolleges, waaronder een serie 'Wet- en regelgeving' (rondom gedeeld ruimtegebruik). Meer info daarover volgt nog.

   

   

  Meedoen?

  Dat kan! Meld je aan bij een van de bijeenkomsten als je al lid bent van het netwerk.

  Nog geen lid? Sluit je dan aan als partner of neem dan contact op met Bouwstenen via 033-258 4337 of info@bouwstenen.nl

   

  Organisatie & informatie

  José Ietswaard organiseert de bijeenkomsten. Vragen of wensen? Zij staat je graag te woord.

  José
  José Ietswaard
  Bouwstenen
  033-258 4337