aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

De Dompelaar

Algemeen
Soort onderneming: 
Omschrijving: 

De Dompelaar is in 2006 geopend en huisvest de dorpshal, Meester Ivenschool, computerruimte, bibliotheekpunt De Lage Beemden, peuterspeelzaal De Elsenrakkertjes, het buurthuis, jeugdhonk, hobbyruimte en een gymzaal met podium. 

Het beheer wordt uitgevoerd door een commissie (schoolhoofd, voorzitter van dorpsoverleg en onafhankelijk voorzitter). Daarnaast is de buurthuiscommissie van het dorpsoverleg verantwoordelijk voor de dagelijkse exploitatie. Het klein onderhoud in het gebouw gebeurt zo veel mogelijk door vrijwilligers. De buurthuiscommissie hoeft voor het gebruik van het gebouw géén huur of rente- en afschrijvingskosten te betalen. Alle 29 verenigingen en ook andere organisaties in Elsendorp hebben een sleutel van De Dompelaar. Zij kunnen er vrij van huur gebruik van maken, ze betalen alleen de gebruikte drankjes en een bijdrage in de schoonmaakkosten.

Het Dorpsoverleg Elsendorp bestaat uit een groep enthousiaste mensen die zich op allerlei fronten inzetten voor de belangen van Elsendorp en haar inwoners. Het Dorpsoverleg organiseert overleg tussen alle Elsendorpers. Daarnaast vertegenwoordigt het Dorpsoverleg de belangen van Elsendorp bij de gemeente en bij andere instanties. Het Dorpsoverleg zet zich in voor het dorp als geheel, niet voor individuele vragen.

Jaar in gebruikname: 
2006
Beheerder: 
anders
Contact en informatie

Locatie

St. Janstraat 49-50
5424 TS Elsendorp

Snel naar

Partner worden?

Corona