LinkedInYouTubeTwitter

Vastgoedmanagement

Image
netwerk vastgoedman

Vragen rondom vastgoedmanagement? Die stel je gewoon aan collega's vanuit het hele land dankzij het netwerk Vastgoedmanagement! Sluit aan en deel ook jouw ervaringen.

Met wie?

Dit netwerk is bedoeld voor gemeenten die hun vastgoedmanagement naar een hoger plan willen brengen. We helpen elkaar vooruit en organiseren zowel landelijke als regionale kennisbijeenkomsten.

Hoe werkt het?

Je komt met het netwerk een paar keer per jaar samen rond een specifiek thema. De praktijk staat daarbij centraal, met je collega's bepaal je zelf de thema's die we oppakken. Waar nodig wordt er input van experts gevraagd en voor zover mogelijk en zinvol zoeken we de samenwerking met andere Bouwstenen-netwerken of externe organisaties. Als dat kan, worden de resultaten vertaald naar een praktische tool of een gezamenlijke notitie van het werkveld naar buiten.

Natuurlijk is er in een bijeenkomst ook ruimte om over andere onderwerpen jouw vragen, nieuws en kennis te delen, graag zelfs! Loop je in de tussentijd ergens tegenaan? Dan kun je altijd terecht bij je collega's uit het netwerk. Wij zorgen ervoor dat alle deelnemers elkaar weten te vinden. 

 

 

Doorontwikkeling vastgoedorganisatie

Jaarlijks doet Bouwstenen onderzoek naar het vastgoedmanagement via de landelijke enquête. Eerder deed het netwerk ook mee aan een publicatie over de Vastgoedorganisatie.

Thema's en data

Een paar keer per jaar komen we bijeen rond een gezamenlijk thema. Het gaat daarbij over zowel inhoudelijke zaken als hoe organiseer je het. Ook in 2023 zijn verduurzaming, informatiemanagement en BBV belangrijke thema's. Bijeenkomsten staan gepland op:

Ook is het netwerk welkom bij onze actualiteitencolleges!

 

 

Meedoen?

Dat kan! Meld je aan voor de bijeenkomsten als je lid bent van het netwerk.

Nog geen lid? Neem dan contact op met Bouwstenen via 033-258 4337 of info@bouwstenen.nl

Organisatie & informatie

Dit netwerk wordt inhoudelijk gefaciliteerd door Jan Kappers. Jan was tot 2012 hoofd van de vastgoedafdeling van Enschede en vanaf 2014 als interimmer actief in de gemeente Den Bosch, Ede, Haarlem, Veenendaal, Deventer en sinds 2020 in de gemeente Utrecht. Astrid de Bondt zorgt voor de verbinding met het bredere netwerk. Vragen of wensen? Zij staan je graag te woord.

 

Astrid de Bondt
Gertjan

Jan Kappers 

Astrid de Bondt

Gertjan Kolkman

Utrecht Bouwstenen Event Manager

06 - 53 98 93 23

033 - 25 84 337

033 258 4337

 

Meer informatie

 

Dit netwerk wordt ondersteund door: