aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

Actualiteitencolleges

In de drukte van alle dag kom je er niet altijd aan toe om je vakliteratuur bij te houden. Of je bent net nieuw en wilt even bijgepraat worden. Of je bent de achtervang van een collega.

Snel bijgepraat

Speciaal voor dit soort situaties organiseert Bouwstenen jaarlijks een aantal actualiteitencolleges. Bedoeld om snel even bijgepraat te worden. In principe is dit een activiteit voor en door partners, maar niet-partners kunnen tegen betaling ook aansluiten.

Onderwerpen en data

De actualiteitencolleges sluiten aan bij onderwerpen die bij Bouwstenen aan de orde zijn; die in de gezamenlijke agenda staan en waarop we elkaar vooruit willen helpen. De onderwerpen voor 2021 zijn:

Daarnaast organiseren we speciaal voor scholen een serie netwerkbijeenkomsten over de bedrijfsvoering in het onderwijs.

 


Meedoen?

Dat kan. Partners van Bouwstenen kunnen gratis meedoen. Niet-partners betalen € 195,-. Aanmelden kan door op de bovenstaande onderwerpen te klikken.

 

Zie hier meer informatie over het partnership.

 


 

Meer informatie

Bouwstenen organiseert de actualtiteitencolleges sinds 2019. De colleges zijn niet bedoeld als bij- en nascholing en ook geen alternatief voor netwerkbijeenkomsten waar de interactie meer centraal staat. Wel zijn de colleges bedoeld om deelnemers in wisselende samenstelling snel bij te praten en te verwijzen naar meer informatie, tools en vakgenoten.

Snel naar

Partner worden?

Corona

Over welke techniek zou je meer willen weten?