LinkedInYouTubeTwitter

Zorgcooperatie Helenaveen

Contactpersoon
Marjan Verhees- secretaris 0493-539389
Soort onderneming
Omschrijving

De zorgcooperatie Helenaveen heeft tot doel om iedereen zo lang mogelijk van zijn of haar prettige woonomgeving laten genieten, ook als zorg is vereist. Door aanvullende diensten aan te bieden hopen we voor hen het leven in Helenaveen aantrekkelijker te maken. Denk aan onze ouderen of aan iemand die net uit het ziekenhuis komt of aan mensen die tijdelijk wat extra hulp kunnen gebruiken. Onze Zorgcoöperatie is er voor oud én jong! Voor en door leden, met zorg gekozen De organisatievorm van Zorgcoöperatie Helenaveen is, hoe kan het ook anders, met zorg gekozen. Bij een coöperatie hebben de leden invloed, zij bepalen wat er gebeurt. En dat is belangrijk, want zelf kunnen kiezen en bepalen is een groot goed. Zeker als je hulpbehoevend bent. De voordelen die de Zorgcoöperatie ontvangt door de collectieve inkoop van zorg, komen volledig ten goede aan de leden/zorgvragers. En omdat we het samen doen, ontstaat er een breed draagvlak en kan er geprofiteerd worden van de kracht van deze samenwerking.

Momenteel biedt Zorgcoöperatie Helenaveen de volgende diensten aan: Dagbesteding, Klusdienst, Zorginformatiepunt,  Zorgwoningen,  Sneeuwruimploeg,  Uitleen hulpmiddelen & AED. 

Jaar in gebruikname
Partijen

Zorgcoöperatie Helenaveen kan alleen bestaan door samenwerking. Samenwerking met provincie en gemeente, met professionele zorgaanbieders, met de dorpsraad en andere verenigingen en instanties, met vrijwilligers maar ook met de inwoners van Helenaveen die de Zorgcoöperatie een warm hart toedragen.

Straat
Hogebrug 3
Plaats
Helenaveen
Geocode
POINT (5.877705 51.395458)
Postcode
5757RS