LinkedInYouTubeTwitter

Gebruikstevredenheid maatschappelijke accommodaties

Er zijn diverse methodieken en tools om te kunnen beoordelen wat bezoekers van uw wijkcentrum, sportaccommodatie of school vinden. 

Doel

Doel van de bijeenkomst is om goed zicht te houden op de gebruikerstevredenheid van maatschappelijke accommodaties, met name via RodeKersen in combinatie met andere methoden.

Programma

Tijdens het programma inventariseren we met elkaar de methoden en technieken die in de praktijk worden gebruikt om de gebruikerstevredenheid te monitoren. Daarbij kijken we wat RodeKersen daar in de praktijk aan toevoegt, wat de specifieke waarde is.

 

Vervolgens zoomen we dieper in op het gebruik van RodeKersen:

  • Hoe bereik je zoveel mogelijk respondenten?
  • Welke kanalen zet je hiervoor in?
  • Welke kanalen blijken het meest effectief?
  • Hoe kunnen we de respons vergroten?  

Dat doen we aan de hand van de ervaringen van deelnemers die hebben meegedaan met de pilot van RodeKersen in combinatie met de frisse blik die nieuwe deelnemers kunnen inbrengen.

Buurthuis Hart van Hoograven

Locatie

We zijn die dag te gast bij Buurtcentrum Hoograven in Utrecht die ook gebruikt maakt van de tool. Zij zullen dan ook iets vertellen hoe dit buurthuis bij haar bezoekers scoort en we gaan het natuurlijk zelf ook ervaren. 

Datum tijd en locatie

  • 8 mei 2019
  • 13.30 - 15.30 uur
  • Buurtcentrum Hart van Hoograven, Goylaan 77 3525AB Utrecht (Gratis parkeren bij winkelcentrum en makkelijk bereikbaar per bus vanuit Utrecht Centraal)


 

Doet u ook mee?

Graag horen we van de deelnemers aan RodeKersen en potentiële deelnemers of zij hierbij aanwezig zijn. U kunt u hier aanmelden

 

 

 

Meer informatie

RodeKersen is een initiatief van Bouwstenen voor Sociaal in samenwerking met WijkConnect.

Datum
Open of besloten
Open
Organisatie
Bouwstenen ism Wijkconnect